Ingredienten

  • 3 eieren
  • 100 gram spinazie
  • 2 plakken PanPan kaas
  • 2 lente-uien
  • 1 rode peper
  • Scheut room of melk
  • Peper en zout
  • Boter om mee te bakken

Diner
30 minuten
1 à 2

Deel deze blog/tip

Omeletrol met spinazie en PanPan kaas

    9 juni 2017

Bereidingswijze

  • Maak de lente-ui schoon en snij deze in dunne ringetjes.
  • Maak de rode peper schoon, verwijder de zaden en snij deze in dunne ringetjes.
  • Klop het ei los samen met de scheut room (of melk) en voeg peper en zout toe.
  • Verwarm een pan op middelhoog vuur en smelt hierin een klontje boter.
  • Fruit de lente-ui en rode peper aan. Draai het vuur naar een hoge stand.
  • Schep de lente-ui en rode peper een paar keer goed en giet vervolgens het eimengsel erbij.
  • Draai na enkele tellen het vuur omlaag en laat het ei mengsel stollen.
  • Als het mengsel bijna gestold is, leg je er de plakken PanPan op. Laat alles op een laag vuur nog even doorwarmen.
  • Haal de omelet uit de pan, plaats deze op een snijplank en leg de spinazie op de omelet.
  • Rol nu de omelet zo snel mogelijk op. Snij deze schuin door het midden. 
De omelet kan in zijn geheel als lunchgerecht worden gegeten of opgedeeld worden in kleinere porties om te delen.

Contact

info@panpan.nl
Postbus 52, 2410 AB Bodegraven

Social