Ingredienten

  • 220 gram bloem
  • 16 gram bakpoeder
  • 1 theelepel suiker
  • 300 ml melk
  • 2 eieren, los geklopt
  • 30 gram gesmolten boter
  • 8 plakken PanPan kaas
  • Snufje zout
  • Boter of plantaardige olie om in te bakken

Ontbijt
25 minuten
4

Deel deze blog/tip

PanPan american pancakes

    21 mei 2017

Bereidingswijze

  • Meng en zeef bloem, zout, bakpoeder en suiker in een kom. Maak een kuiltje in het midden. Schenk de melk, de los geklopte eieren en de gesmolten boter erin en mix het geheel goed door tot je een glad beslag krijgt.
  • Verhit een koekenpan op middelhoog vuur. Laat er een klontje boter in smelten of verhit een scheutje plantaardige olie. Schep het beslag in de pan zodat je kleine pannenkoekjes krijgt van ongeveer 10 centimeter doorsnede.
  • Bak elke pannenkoek tot er in het midden belletjes ontstaan en de randjes enigszins opgedroogd zijn. Draai de pannenkoekjes om en bak ze tot ze goudbruin zijn.
  • Halveer de plakken PanPan en maak stapeltjes van 3 of 4 pannenkoekjes met de kaas ertussen. Je kunt de stapeltjes eventueel warm houden in een oven van 80 graden celsius.
  • Serveer de PanPan American pancakes lekker warm.

Contact

info@panpan.nl
Postbus 52, 2410 AB Bodegraven

Social